Je bent onderweg in je carrière maar mist bezieling

Waar loop je vast? Hoe neem jij ver-antwoordelijkheid voor de kwaliteit van je werk en leven? Werk je vanuit plichtsbesef of vanuit bezieling? Oogst je wat je zaait? Hoe breng jij jouw essentie op de werkvloer?

Je hebt het gevoel dat je of op werk of thuis tekort schiet. HOe krijg je energie van beide? Hoe reageer je op situaties op zo'n manier dat je trouw bent aan jezelf? En aan de mensen om je heen?

Je werkt met veel enthousiasme en zit op je plek maar merkt dat je onvoldoende energie over hebt om het thuisfront bezield te leiden. Of andersom. Bezield ouderschap combineren met bezield werken heeft zo zijn uitdagingen. Jij neemt beide gelijkwaardig serieus en gaat ervoor om beide met bezieling te doen.

je draait op de automatische piloot en verlangt ernaar vol-ledig jezelf te zijn in contact en contract.

Je leven loopt op de meeste fronten okay, maar het voelt alsof je op de automatische piloot draait in plaats van bezield te leven in ieder moment. Alsof alles aan je voorbij trekt en je zelf geen invloed hebt op de koers. Jij wil dit leven het beste uit ieder moment halen en neemt geen genoegen met 'automatische piloot'. Jij gaat voor jouw potentie.